Samen 1

Ik ben Deborah Honings, 38 jaar jong en geboren en getogen in het mooie Bocholtz. Ik ben verliefd en ik heb zelf geen kinderen, maar wel super lieve nichtjes en neefjes. In mijn vrije tijd wandel en voetbal ik graag, zoek ik de gezelligheid op in de kroeg ,houd ik van koken en lekker eten samen met vrienden en familie.

Ik ben de secretaris en samen met mijn vader Robert Honings zittend raadslid van onze fractie Samen 1. Ik ben in de politiek begonnen op 18 jarige leeftijd als (ook) secretaris van JNL (Jongeren Nieuw Limburg) en heb toen de smaak te pakken gekregen. Echter door omstandigheden ben ik op mijn 21ste levensjaar in 2006 hier mee gestopt en pas vanaf 2015 weer actief gaan deelnemen als commissielid van de toenmalige eenmansfractie Honings. Ik had meteen weer de smaak te pakken.

In 2017 heb ik samen met mijn vader Robert Honings en Kevin Bremen de politieke partij Samen 1 opgericht en tijdens de verkiezingen van 2018 hebben we 2 raadszetels gekregen waarvan ik ene bezet.

Ik ben GEEN “stond erbij en keek ernaar” type, maar houd van aanpakken en de handen uit de mouwen mentaliteit is mij op het lijf geschreven. Daarnaast denk ik niet in beperkingen, maar in oplossingen. Dit zijn ook de redenen dat ik me dit jaar wederom verkiesbaar stel.

Ik zet me, samen met onze partij Samen 1, in om in onze gemeente Simpelveld beter te luisteren naar de stem en wensen van de inwoners en hun meer bij de politieke besluitvorming te betrekken.

Wacht veranderingen niet af, veroorzaak ze zelf!

Menu