Samen 1

Ik ben Huub Dortants en ben 55 jaar oud.

In mijn jeugd heb ik gevoetbald, geturnd en gebadmintond. Mijn hobby’s fotografie, computeren, wandelen, fietsen en organiseer graag een feestje.

In het verleden heb ik mij SAMEN met de buurtbewoners ingezet voor de verkeersveiligheid en de te hoge WOZ bepaling van woningen binnen onze gemeente Simpelveld. Binnen de gemeente Simpelveld ben ik destijds aan de slag gegaan als fractie-assistent en later werkzaam geweest in de functie raadslid.

Momenteel ben ik werkzaam als ambulant begeleider bij Heerlen STAND-BY in de wijken van de gemeente Heerlen. Heerlen STAND-BY is een samenwerkingsverband van een aantal zorg- en welzijnsorganisaties en voeren het welzijnswerk en de WMO-begeleiding uit in opdracht van de gemeente Heerlen.

Ik merk op dat de vergrijzing en de eenzaamheid bij alleenstaande thuiswonende ouderen binnen onze gemeente Simpelveld toeneemt. Ik wil mij namens SAMEN1 Simpelveld inzetten voor eerste hulp bij eenzaamheid van alleenstaande ouderen, meer betrokkenheid van de burgers in het kader van burgerparticipatie (transparantie) en de verkeersveiligheid binnen onze gemeente Simpelveld.

SAMEN maken we het verschil!

Menu